• E-mail: info@tnd.ba, Viber,WhatsApp: 060/344-5389
  • Ulica VIII, 71300 Visoko
Content...
JASNA VIZIJA
TEMELJ USPJEŠNOG POSLOVANJA
Content...
contract-1332817_1920
Content...
OSTVARIVI CILJEVI
ZA SVE PONUĐAČE
NAŠA PRIČA

Ispričati svoju priču i pritom ostati koncizan i objektivan može se činiti teškim zadatkom. Ali kad Vam u prilog idu činjenice stvari se čine lakšim. A činjenice kažu da nam je učinak u postupcima tendera 100 %. Svaka poslana ponuda bila je i prihvaćena ponuda. Svaka pružena pomoć ugovornim organima bila je adekvatna, pravovremena i u skladu sa zakonom. Mi nemamo nezadovoljne klijente.

Postati lider u BiH iz oblasti konsaltinga javnih nabavki djeluje ambiciozan plan, ali za nas je to dostižan plan. Imamo visoke ciljeve. Pravimo velike planove. Gradimo. Razvijamo se sa svakim novim danom. Unaprjeđujemo znanje i vještine.

 

OPREDIJELJENI SMO ZA:

 

  • INOVATIVNOST

Ukoliko Vam kažemo da pratimo svjetske trendove u poslovanju te iste primjenjujemo u svom konsaltingu jasno će Vam biti o kolikom stepenu profesionalnosti se ovdje radi. Ići u korak s vremenom i biti u pokretu je nezaobilazno ukoliko se žele napraviti ozbiljni poslovni rezultati. Oblast javnih nabavki, pored pravničkog i ekonomskog znanja, često zahtijeva i poznavanje različitih branši / djelatnosti poslovanja. U tom smislu, neprestano učimo i pokazujemo odlično razumijevanje najrazličitijih postupaka nabavki koje provode ugovorni organi / u kojim učestvuju ponuđači. Organizacija i raspodjela poslova unutar ugovornih organa, organizacija poslovanja i vođenje privatnih preduzeća, uvoz, dobavljači, ugovori, različite robe / usluge / radovi- naš tim se uklapa u sve.

  • POUZDANOST

Graditi poslovne odnose na “duge staze” je ono čemu težimo, a čija svrha je u konačnici ostvarivanje benefita za obje strane. Poslovni partneri nas biraju jer smo pouzdani i odgovorni. Biraju nas zato što znaju da ćemo posao uraditi na pravi način. Često nas zovu svojom “desnom rukom” i to je satisfakcija koju nastojimo opravdati sa svakim novim zadatkom. Neki od njih su nam nudili i potpunu “integraciju” u njihovu kompaniju i to su komplimenti na kojima se istinski zahvaljujemo  i koji su nam dodatni motiv da ustrajemo u ovome što radimo. Jasno nam je da je ovo taj put – naš put uspjeha.

  • PROFESIONALNOST

Pristup svakom novom projektu i svakom novom klijentu na isti način je ono što nas izdvaja od ostalih. Tržišne turbulencije su velike. Mnogo je izazova sa kojim se suočavaju kako ugovorni organi, tako i ponuđači. Pružiti stručnu podršku i jednim i drugim i olakšati postupke javnih nabavki je osnova našeg djelovanja. Svaku fazu postupka pokrivamo u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima, istodobno vodeći računa o interesima i potrebama naših partnera.

  • EDUKACIJA

Konstantna edukacija je naš početni princip od kojeg ne odustajemo i koji će nas, zasigurno, i u budućnosti voditi stazama uspjeha. Oblast javnih nabavki je “živa materija”, pored zakonskih i podzakonskih akata potrebno je stalno iščitavanje stavova Ureda za razmatranje žalbi BiH, Suda BiH kao i Agencije za javne nabavke BiH. U tom smislu, pored konkretnog vođenja tenderskih postupaka, pružamo i usluge organizacije stručnih skupova, seminara i konferencija iz oblasti javnih nabavki u BiH za ugovorne organe i ponuđače, ali drugačije nego to rade drugi. Puka teorija nije u našoj sferi djelovanja. Ići konkretno i u srž problema uz davanje jasnih i nedvosmislenih rješenja na praktičan način naš je cilj na svakom seminaru.

Za oblasti u kojim djelujemo materijalno znanje – imamo. Praktično znanje koje nam često bude vodilja u kom pravcu da idemo- imamo. Pomoć u poslovima javnih nabavki trebate- imate nas.

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i realizujemo uspješnu saradnju. Zajedno pišemo uspješne poslovne priče.

NA VAS JE RED
Bit će nam drago čuti Vaša pitanja ili prijedloge za saradnju.