• E-mail: info@tnd.ba, Viber,WhatsApp: 060/344-5389
  • Ulica VIII, 71300 Visoko
ZAŠTO PAKETI TENDERA?
Sve usluge na jednom mjestu
POZNAVANJE KLIJENTA

Vodeći se poslovnom strategijom uspostavljanja veza s klijentima na duži vremenski period gradimo odnose povjerenja i dobrih poslovnih običaja. Klijenti s kojim radimo smatraju nas dijelom njihovog kolektiva. I mi se tako i osjećamo.

Tenderski postupci znaju trajati duži vremenski period, a uspješnost na istim ostvarujemo upravo povezivanjem s klijentom i njegovim poslovanjem. Razumijevajući načine rada klijenta i prilike u kojim posluje njegov uspjeh smatramo i vlastitim uspjehom.

DUGOROČNA STRATEGIJA I ZNANJE

Tokom cijelog postupka javnih nabavki u BiH potrebno je držati se zahtjeva iz tenderske dokumentacije i odgovoriti na njih na pravi način. No, nisu rijetke situacije kada se u istim pojave uslovi koji mogu biti shvaćeni višesmisleno i čije je zakonsko uporište upitno. Navedena kao i mnoge slične situacije koje se mogu javiti u postupcima javnih nabavki moraju biti na vrijeme prepoznate te interesi ponuđači moraju biti na pravi način zaštićeni.

Upravo navedeno predstavlja još jedan razlog zašto svoje usluge nudimo na bazi paketa tendera. Od samog početka saradnje s klijentima za svaki tender iz njihove branše slijedi podrobna analiza tenderske dokumentacije. Ukoliko su uslovi postupka postavljeni na nejasan ili zbunjujući način pronalazimo mehanizme za pojašnjenja pa i izmjene istih. Nastojimo Vam u prvom redu osigurati učešće u postupcima. Nakon toga, svakoj fazi postupka pristupamo savjesno i odgovorno. U konačnici idemo ka pobjedi na tenderu.

Vodeći tenderske postupke od početka do kraja s maksimalnom posvećenošću naše klijente oslobađamo sumnji da li je neka radnja u postupku obavljena, da li su svi potrebni koraci preduzeti za uspješno sudjelovanje. Sa nama možete biti sigurni da su Vaši interesi u postupcima javnih nabavki zaštićeni na pravi način.

Paketima tendera razvijamo dugoročnu strategiju nastupa u postupcima javnih nabavki za klijenta. Uspostavljamo uređen sistem djelovanja.Ukoliko su pripremne radnje napravljene na pravi način uspjeh je zagarantovan.

Pored toga, cijela ova priča ne bi imala ovakav karakter da iza nas ne stoji mnoštvo iščitane literature kao i prakse u javnim nabavkama u BiH. Ulagati u znanje najveća je investicija. Mi smo to prepoznali na vrijeme i kvalifikacije našeg osoblja proširujemo sa svakom pruženom prilikom.